Roetman uitvaartbegeleiding biedt praktische zorg voor nabestaanden. Een ervaren nazorgadviseur van NuNazorg wijst u desgewenst de weg bij allerlei zaken die na een overlijden aan de orde komen. Zoals nalatenschap, verzekeringen, belasting, pensioen, salaris, uitkeringen, het invullen van verklaringen en het stopzetten van automatische incasso’s en abonnementen.

Daarnaast biedt de nazorgadviseur een luisterend oor en kan het goed zijn achteraf nog eens met hem of haar over de uitvaart te spreken.

Na de uitvaart

Maar hoe gaat het na de uitvaart? De aandacht uit de omgeving neemt dan vaak af. Voor de mensen om u heen draait de wereld weer door. Echter, na het verlies is de kans groot, dat dit voor u niet geldt. Op dat moment – of pas veel later – dringt door hoe ingrijpend het verlies kan zijn. In deze periode moet u veel regelen en organiseren, terwijl uw hoofd hier vaak nog niet naar staat.

Wat doet NuNazorg?

Nunazorg helpt, als u hier behoefte aan heeft, met het vinden van antwoorden op de vragen die er spelen.

Wij zijn onafhankelijk en werken op basis van samenwerkingen met organisaties die belang hechten aan de nazorg aan nabestaanden. Voor uzelf is de zorg vrijblijvend en gratis.

Wij bellen u

Zo’n 6 tot 8 weken na de uitvaart nemen wij telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek bieden wij u de gelegenheid uw verhaal nog een keer vertellen en stellen wij de volgende vragen:

  • Hoe gaat het op dit moment met u?
  • Ervaart u voldoende steun uit uw omgeving?
  • Hoe kijkt u terug op de uitvaart?
  • Heeft u vragen over de afwikkeling van de nalatenschap?
  • Kunnen we u ergens mee helpen?

Als u het prettig vindt, komen we bij u thuis voor een gesprek. Dit hoeft niet meteen, dat kan ook later.

Wij zijn een luisterend oor en afhankelijk van de zaken die er spelen maken we afspraken voor een vervolg. Wij zoeken antwoorden op uw vragen en komen bij u terug met mogelijke oplossingen. U gaat hier dan zelf mee aan de slag. We houden contact zolang u dit zelf prettig vindt. Onze ervaring is, dat veel vragen niet direct na het verlies ontstaan, maar pas in een later stadium.

U mag ook altijd zelf contact opnemen met NuNazorg maar u kunt dit natuurlijk ook eerst met uw uitvaartbegeleidster bespreken, zij kan dan samen met u kijken of NuNazorg bij u past.

Voor vragen of informatie betreft de diensten van NuNzorg kunt bellen met Roetman uitvaartbegeleiding via 0594 – 233097