Over ons

We stellen ons graag even aan u voor.

Afscheid nemen vanuit het hart, met voor u de zekerheid dat alles tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Uw draaiboek, onze regie. Uw afscheid, onze zorg. U kunt ons benaderen voor uitvaarten in de provincie Groningen, Drenthe en Fryslân.

Even voorstellen

Mijn naam is Denise Roetman en als ervaren uitvaart-begeleidster ben ik in staat om samen met u te zorgen voor een liefdevol en waardig afscheid. Een afscheid dat een weerspiegeling is van het unieke leven van uw dierbare.

Ik vind het belangrijk dat u de juiste klik heeft met diegene die u in deze moeilijke tijd ontzorgt en bijstaat.
Juist hierbij ben ik in staat om de juiste verbinding te maken.

Onze kenmerken

Bij Roetman uitvaartbegeleiding staan uw wensen centraal, een afscheid zoals u het in gedachten heeft.

Afscheid nemen vanuit het hart, met voor u de zekerheid dat alles tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Uw draaiboek, onze regie. Uw afscheid, onze zorg.

 

Persoonlijke begeleiding In uw tempo en op uw wijze in vorm en kleur. Vernieuwend of juist traditioneel, met oog voor detail. Van A tot Z lopen wij in deze emotionele periode met u mee, om u te begeleiden, zorgen uit handen te nemen en gezamenlijk uw wensen ten aanzien van het laatste afscheid mogelijk te maken.

Wij zijn transparant naar u over onze prijzen,  en stellen al onze facturen van onze leveranciers ter inzage aan u voor.  Uw voordeel dat u nergens teveel voor betaald. 

Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Er is bij een uitvaart weinig verplicht en steeds meer mogelijk. We denken graag met u mee en wijzen u op mogelijkheden op het gebied van de laatste zorg, opbaring, drukwerk, teksten, muziek en persoonlijke gedenktekens.

Roetman uitvaartbegeleiding werkt daarom samen met een aantal bijzondere partners die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een mooi en passend afscheid. Geheel op maat zoals u in het leven stond.