Partners

Sterker door samenwerking

Er is bij een uitvaart weinig verplicht en steeds meer mogelijk. We denken graag met u mee en wijzen u op mogelijkheden op het gebied van de laatste zorg, opbaring, drukwerk, teksten, muziek en persoonlijke gedenktekens.

Roetman uitvaartbegeleiding werkt daarom samen met een aantal bijzondere partners die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een mooi en passend afscheid. Geheel op maat zoals u in het leven stond.

Onze partners stellen zich graag even aan u voor.

Bogra Uitvaartkisten b.v. is producent en leverancier van uitvaartkisten. De onderneming is gevestigd in Enkhuizen en kan bouwen op 80 jaar ervaring op het gebied van produceren en assembleren van uitvaartkisten. Het assortiment is zeer uitgebreid; van eenvoudige standaardkisten tot zeer luxe modellen. Om te voldoen aan persoonlijke wensen maken wij met regelmaat kisten op maat.

 

Afscheidsfotograaf Rob de Joode legt op respectvolle wijze de beelden van de uitvaart vast. En wel op een zodanige manier, dat u ze later als dierbare herinneringen gaat beschouwen.
De dag zelf beleeft u vaak in een roes, waardoor er veel aan u voorbijgaat. Juist daarom is uitvaartfotografie zo waardevol, want wat is het niet fijn om later met familie, vrienden of kennissen nog eens rustig terug te kunnen kijken op het laatste afscheid.
Wie waren er allemaal? Dat tedere gebaar, of die hand op de schouder.

Daglief Rouwdrukwerk begeleid sinds 2014 nabestaanden en uitvaartbegeleiders met het ontwerpen van persoonlijk rouwdrukwerk.

Ik vind het steeds opnieuw bijzonder om samen een echt persoonlijk ontwerp te maken voor een dierbare. De ene keer met een eigen foto, de andere keer met een afbeelding van een lievelingsbloem of lievelingskleur. Ieder ontwerp wordt uniek door zelfgekozen lettertypen, kleur of een bijzondere belijning. Nabestaanden kiezen uit een van de vele voorbeeldontwerpen en gaan zelf aan de slag of vragen vanaf het begin om hulp. Vrijwel alles kan en is mogelijk. Aldus Daglief Rouwdrukwerk.

Meer informatie betreft de collectie van Daglief kunt u bespreken met de uitvaartbegeleidster.

Rouwservice Nederland B.V. (RSN) is een dienstverlenend bedrijf voor de uitvaartbranche en is gespecialiseerd in het overbrengen en verzorgen van overledenen, evenals het inzetten van staatsievervoer en het leveren van dragers op de dag van de uitvaart. Tevens faciliteert Rouwservice Nederland B.V. opslag, beheer en uitgifte van uitvaartkisten.

Een rouwproces is persoonlijk en voor iedereen verschillend. Ik wil je helpen door aandacht aan je verdriet en de andere emoties en gevoelens die je hebt te geven. Het is een proces van aanpassen aan de nieuwe situatie, waarbij het gemis niet verdwijnt, maar in leven en persoonlijkheid wordt geïntegreerd. Alleen dan kan je als rouwende het leven opnieuw richting geven en daarin uiteindelijk ook weer zin en betekenis ervaren.

Bij het overlijden van een dierbare schieten woorden vaak te kort u wilt natuurlijk op passende wijze afscheid nemen van u dierbare.

Wij helpen en adviseren u graag over de mogelijkheden van het bloemwerk.
 
Hierbij kunt u denken aan een bloemstuk met een persoonlijk aspect dit kan bijvoorbeeld een voorwerp zijn maar u kunt ook denken aan een lievelingsbloem of vorm.

AR Video heeft jarenlange ervaring in het respectvol en zo onopvallend mogelijk vastleggen van uitvaarten. Wij verzorgen beeld en geluid van kwaliteit, zonder dat u merkt dat wij er zijn. Naast de uitvaart, kunnen wij ook thuis of tijdens de condoleance kostbare momenten vastleggen voor later. Desgewenst kan er muziek naar keuze in de reportage worden verwerkt. Om het beeld compleet te maken kunnen wij samen met de familie of dierbaren een korte levensloop monteren met foto’s en beelden.

Rouwtruckframe bied de mogelijkheid voor vrachtwagenchauffeurs om een uitvaart met eigen truck te realiseren. Ook willen ze dit uitbreiden, zodat het voor meer mensen en eventueel ook voor jongvolwassenen beschikbaar is. Het uitvaartframe wat al bestaat, richt zich alleen nog maar op vrachtwagenchauffeurs en is alleen geschikt voor volwassenen. Rouwtruckframe wil dit graag uitbreiden met meer mogelijkheden, zoals voor jong-volwassenen, wensstichtingen, agrariërs, loonwerkers en uitvaartverzorgers in het noorden en daarbuiten. We hebben ook een Miedema boerenwagen en bijbehorende tractoren om een uitvaart te realiseren voor boeren of tractor liefhebbers.

Video afspelen

Mariska Oostijen – van der Kooi (zang) en Hans Kaldeway (piano) brengen gepaste live muziek tijdens de uitvaart en/of herdenkingsdienst.

Live muziek raakt en maakt een uitvaart persoonlijker. Het biedt troost aan de nabestaanden en draagt eraan bij dat de begrafenis- / crematieplechtigheid een dierbare herinnering wordt.

Waardevolle Herinnering.

De shop voor de mooiste laatste wensen. 

Hier kan je terecht voor diverse artikelen, waarmee je een waardevolle en blijvende herinnering aan je dierbare houdt.

De Kneedbare Steen is een moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staan. Bij het maken van de urn staan uw persoonlijke wensen centraal, de urn wordt geheel naar die wensen gemaakt. Door de combinatie van heldere afspraken, een goede service en de jarenlange ervaring sta ik garant voor hoge kwaliteit.

Na jarenlange werkervaringen in restaurants en hotels, weten wij uitstekend waar we de beste kwaliteit voor de laagste prijzen kunnen halen. Wij kunnen zonder meer voordelig worden genoemd, maar doen geen enkele concessie aan de kwaliteit. Met onze economische manier van werken kunnen wij u een voordelig assortiment aan producten en diensten bieden.

Uw gasten zullen nog lang napraten over de excellente presentatie en kwaliteit van de door ons geserveerde producten.. Ook voor particulieren bieden wij voor ieder wat wils. Persoonlijk overleg is onze sleutel tot succes.