Partners zijn in de huidige tijd van onschatbare waarde zo kunnen we samen de producten en de gehele uitvaart geheel binnen uw budget en naar uw wens aanbieden en zo een passend pakket voor u samenstellen. Onze partners stellen zich dan ook graag even voor.

Het milieu speelt een steeds belangrijkere rol bij het maken van keuzes, waardoor men steeds vaker de voorkeur geeft aan een massief houten uitvaartkist. Kiest men voor zo’n massief houten kist, dan kiest men voor een natuurlijke grondstof. De gekweekte bomen worden voortdurend vervangen door nieuwe aanplant waardoor de bos omvang zelfs toeneemt. Bovendien nemen bomen tijdens het groeiproces CO² op en dragen ze op die manier bij aan een gezond klimaat.

De uitvaartkisten van AkidiA zijn uitgevoerd met gewatteerde bekleding, welke exact op maat van de uitvaartkist gemaakt is, waardoor het geheel er zeer verzorgd uitziet.

Afscheidsfotograaf Rob de Joode legt op respectvolle wijze de beelden van de uitvaart vast. En wel op een zodanige manier, dat u ze later als dierbare herinneringen gaat beschouwen.
De dag zelf beleeft u vaak in een roes, waardoor er veel aan u voorbijgaat. Juist daarom is uitvaartfotografie zo waardevol, want wat is het niet fijn om later met familie, vrienden of kennissen nog eens rustig terug te kunnen kijken op het laatste afscheid.

Daglief Rouwdrukwerk begeleid sinds 2014 nabestaanden en uitvaartbegeleiders met het ontwerpen van persoonlijk rouwdrukwerk.

Ik vind het steeds opnieuw bijzonder om samen een echt persoonlijk ontwerp te maken voor een dierbare. De ene keer met een eigen foto, de andere keer met een afbeelding van een lievelingsbloem of lievelingskleur. Ieder ontwerp wordt uniek door zelfgekozen lettertypen, kleur of een bijzondere belijning. Nabestaanden kiezen uit een van de vele voorbeeldontwerpen en gaan zelf aan de slag of vragen vanaf het begin om hulp. Vrijwel alles kan en is mogelijk. Aldus Daglief Rouwdrukwerk.

Meer informatie betreft de collectie van Daglief kunt u bespreken met de uitvaartbegeleidster.

Rouwservice Nederland B.V. (RSN) is een dienstverlenend bedrijf voor de uitvaartbranche en is gespecialiseerd in het overbrengen en verzorgen van overledenen, evenals het inzetten van staatsievervoer en het leveren van dragers op de dag van de uitvaart. Tevens faciliteert Rouwservice Nederland B.V. opslag, beheer en uitgifte van uitvaartkisten.

U heeft afscheid moeten nemen van een dierbare. Bijvoorbeeld van uw vader, moeder, broer, zus, partner of kind. In aanloop naar de uitvaart heeft u samen met de uitvaartverzorger gewerkt aan een mooi afscheid.

Maar hoe gaat het na de uitvaart? De aandacht uit de omgeving neemt dan vaak af. Voor de mensen om u heen draait de wereld weer door. Echter, na het verlies is de kans groot, dat dit voor u niet geldt. Op dat moment – of pas veel later – dringt door hoe ingrijpend het verlies kan zijn. In deze periode moet u veel regelen en organiseren, terwijl uw hoofd hier vaak nog niet naar staat.

Onze rouwbloemen worden met grote zorg voor u samengesteld door Bloum, onze vertrouwde partner voor alle bloem bestellingen.

AR Video uit Veenendaal heeft jarenlange ervaring in het respectvol en zo onopvallend mogelijk vastleggen van uitvaarten. Wij verzorgen beeld en geluid van kwaliteit, zonder dat u merkt dat wij er zijn. Naast de uitvaart, kunnen wij ook thuis of tijdens de condoleance kostbare momenten vastleggen voor later. Desgewenst kan er muziek naar keuze in de reportage worden verwerkt. Om het beeld compleet te maken kunnen wij samen met de familie of dierbaren een korte levensloop monteren met foto’s en beelden.